Recentelijk hebben we een nieuw huis gekocht uit 1998 en de parketvloer lag er ook al sinds die tijd in. De vloer was nooit behandeld en na zo’n tijd krijgt hout toch vaak wat slijtage plekken. Omdat het huis nu nog leeg stond hadden we het plan opgevat om zelf de vloer te lakken.

Aangezien de vloer lakken was toch niet het enige is wat we wilden doen in het huis besloten we om de vloer te laten lakken. En dan begint de grote zoektocht…wie kan zoiets voor je doen? Wie doet het netjes? Wie heeft ervaring? Na onze goede ervaringen met werkspot.nl de vorige keer besloten we weer een poging te wagen. Al snel hadden we weer zo’n tien aanbiedingen binnen en besloten te kiezen voor J&J Baumann Parket en Stoffering B.V.

Na wat vragen te hebben gesteld over hoe het precies in zijn werk ging, hebben we een afspraak gemaakt en gelukkig konden ze ‘s ochtends vroeg beginnen zodat ik nog naar mijn werk kon. Het lakken duurde een uur of drie en zag er in eerste instantie prima uit. ‘s Middags belde echter mijn vriendin met de vraag of het zo hoorde dat er allemaal strepen in zaten en of dat nog wegtrok…

Gezien de vele goede referenties die we hadden gelezen of J&J Baumann leek het ons vreemd dat de vloer niet goed gelakt was dus hebben we wat foto’s gemaakt en per email naar hun opgestuurd. Al snel kregen we een telefoontje, de lak was niet goed uitgevloeid en natuurlijk hoorde dat niet zo en zaten ze al bijna in de auto om het te herstellen :)

We waren erg positief verrast over deze snelle service en voor hun vanzelfsprekende garantie, laten we realistisch zijn, je komt het ook wel eens anders tegen. Gisteren is de vloer voor de tweede keer gelakt en nu ziet het er weer fantastisch uit. Bekijk de foto’s maar eens!

Meer informatie : http://www.baumannparket.nl/