Vandaag hebben we onze slaapkamer laten spachtelputzen door stuc- en spuitbedrijf Emkadrecht. Resultaat? Het is geweldig mooi geworden! Super netjes en strak zit het op de muren.

Na een mislukte schilderpoging van ons zelf besloten we om het te laten doen. En dan…? Wij kenden natuurlijk geen bouwbedrijven want verhuizen doe je natuurlijk ook niet dagelijks. Opeens herinnerden we ons van de reclame de website werkspot.nl, een soort van marktplaats voor ‘klussers’. Dus maar een advertentie geplaatst en hopen…

Al snel kregen we tot onze verrassing 10 aanbiedingen en toen was het kiezen geblazen, wij besloten te gaan voor Emkadrecht vanwege de vele positieve reacties die ze kregen op werkspot.nl. We waren blij verrast door de manier waarop we te woord werden gestaan door ‘Marcel’, hij deed professioneel een intake, stelde ons vragen wat we nu precies wilden en vroeg ook geen aanbetalingen hetgeen ons een vertrouwd gevoel gaf dus een afspraak gemaakt!

De stukadoor kwam netjes op de afgesproken tijd aan en ging nadat we alles hadden laten zien aan de slag. Aan het einde van de middag belde de stukadoor op met de mededeling: “Ja, ik ben zelf ook nog even door het huis gelopen en heb ook nog wat ongevraagde zaken gedaan.”

Mijn bloeddruk nam vervolgens wat toe, maar wat bleek nou? Hij had ook in de keuken een muurtje gevonden die niet netjes was gedaan, dus ook maar even gespachtelputzt! Verder zaten er op andere plekken wat beschadigingen, dus die ook maar even gerepareerd! Heel netjes vonden we het, pro-actief en we waren er ontzettend blij mee!

Hierboven zijn de foto’s te zien van het eindresultaat, zoals je kan zien zijn de hoeken netjes gedaan, alle stopcontacten en gordijnrails schoon gebleven en is er ook achter de verwarming gespachtelputzt. :)